kun-mediátor

Kiengedték a börtönből Bróker Marcsit

Kiengedték hétfőn reggel 6 óra körül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetből a Kun-Mediátor-ügy vádlottját, akinek megszűnt a letartóztatása.
2019.12.16 Olvasási idő:

Bróker Marcsi még mindig ártatlannak vallja magát

A karcagi nő eddig nem tett vallomást, a nyomozással szemben azonban voltak észrevételei.
2018.11.11 Olvasási idő:

Kun-Mediátor-ügy: hétfőn kezdődik a tárgyalás

Megkezdődik a Kun-Mediátor-ügy tárgyalása hétfőn a Szolnoki Törvényszéken.
2017.11.05 Olvasási idő:

Egy hét múlva indul a Kun-Mediátor büntetőpere

Egy hét múlva, november 6-án kezdődik meg a Szolnoki Törvényszéken a Kun-Mediátor-ügyként ismertté vált büntetőper, amelyben több mint kétszáz tanút hallgatnak meg és csaknem hatszáz nyomozati vallomást fognak felolvasni.
2017.10.30 Olvasási idő:

Novemberben indul a Kun-Mediátor tárgyalása

November 6-án tartják az első tárgyalást a Kun-Mediátor-ügyben, erről az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék szerdai előkészítő ülésén döntött.
2017.07.26 Olvasási idő:

Kun-Mediátor-ügy: hatan tettek eddig panaszt

Eddig hat károsult tett panaszt a Kun-Mediátor-ügyben, miután elévülés miatt 33 sértett esetében megszüntette a csalás miatt indult nyomozást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.
2017.07.11 Olvasási idő:

Még három hónapig marad előzetesben a Kun-Mediátor volt vezetője

A bíróság úgy látja, továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy Bróker Marcsi külföldre szökjön. A január közepi döntés nem jogerős, polgári nevén Dobrai Sándorné megtámadta a határozatot - írja a Magyar Idők szerdai számában.
2017.01.25 Olvasási idő:

Előzetesben a tízmilliárdot sikkasztó Kun-Mediátor vezetője

Előzetes letartóztatásba helyezték a Kun-Mediátor Kft. csalás miatt keresett, Belize-ben elfogott vezetőjét pénteken Szolnokon. A bíróság döntése nem jogerős.
2016.12.16 Olvasási idő:

Kihallgatták a Kun-Mediátor vezetőjét

Kihallgatták a Kun-Mediátor Kft. csalás miatt keresett, Belize-ben elfogott vezetőjét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói. A rendőrség csütörtökön képeket és egy rövid videofelvételt is közzétett honlapján arról, ahogy a nőt vezetőszáron kísérik a rendőrök.
2016.12.15 Olvasási idő:

Tízmilliárd forintnál is többet bukhatnak a Kun-Mediátor károsultjai

Elrendelték a Kun-Mediátor Kft. felszámolási eljárását, de a károsultak jelentős része valószínűleg nem látja viszont a pénzét.
2016.08.03 Olvasási idő: