Közélet

Ebbe a cégbe szállt be Andy Vajna

Tovább erősíti Rákosi Tamás, az IKO csoport tulajdonosa és Andy Vajna, a TV2 csoport tulajdonosa a két vállalatcsoport együttműködését.

Tovább erősíti Rákosi Tamás, az IKO csoport tulajdonosa és Andy Vajna, a TV2 csoport tulajdonosa a két vállalatcsoport együttműködését. A most megkötött megállapodás alapján ugyanis Andy Vajna társtulajdonossá válik az IKO csoport műsorgyártással, értékesítéssel, kábeltelevízió-disztribúcióval és hírességek menedzsmentjével foglalkozó vállalataiban – jelentették be a cégek.

A TV2 csoport tulajdonosváltozása, 2016 óta az IKO csoport és a TV2 csoport stratégiai partnerek. A mostani lépés célja a két cégcsoport fejlesztése és az együttműködés további erősítése. Tulajdonosként továbbra is Rákosi Tamás irányítja az IKO csoportot. A cégek közleménye szerint az elmúlt két évben az IKO gyártotta az adott szezon legnézettebb műsorait (Nagy Duett, Sztárban Sztár). A műsorgyártó cég jelentős szakmai kapacitással rendelkezik, a negyvenfős állandó szakmai stábot háromszáz fős külső munkatársi csapat erősíti.

Andy Vajna TV2 Rákosi Tamás
Kapcsolódó cikkek