Közélet

Érintéssel is lehet fizetni a parkolásért Szegeden

Nemrégiben 136 darab korszerű, érintéses fizetést is lehetővé tévő parkolóautomatát telepítettek Szeged fizetős parkolóövezeteibe.

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) és a DBM Banktechnológiai Kft. bejelentette, hogy lezárult a projekt, amelynek keretében 136 darab korszerű, érintéses fizetést is lehetővé tévő parkolóautomatát telepítettek Szeged fizetős parkolóövezeteibe – írja az Ingenico Group közleményében.

Forrás: Ingenico

A korszerű parkolóoszlopok beüzemelése előtt a szegedi fizetős parkolást az újságárusoknál váltható parkolójegyek, vagy mobilfizetés segítségével lehetett igénybe venni. A projekt keretében telepített parkolóautomaták a készpénz-elfogadás mellett érintőkártyák elfogadására is alkalmasak, Ingenico IUC 180B típusú kártyaolvasót is tartalmaznak, így képesek minden Mastercard PayPass, Visa PayWave és NFC fizetésre képes okoseszközzel történő tranzakció végrehajtására.

Izgatottak vagyunk, hogy fizetési megoldásainknak köszönhetően lehetővé válik az érintéses fizetés a szegedi parkolásokért

- mondta Sármay Bence, az Ingenico Group Magyarországért felelős értékesítési igazgatója.

 

 

Ingenico érintéses fizetés Szeged parkolás PayPass
Kapcsolódó cikkek