Közélet

Több százezer forintnyi értékben loptak a Velencei tónál

Velencén, a Korzó területén vette magához három fiatal az őrizetlenül hagyott táskát, benne több százezer forintnyi értékkel.

Velencén, a Korzó területén vette magához három fiatal az őrizetlenül hagyott táskát, benne több százezer forintnyi értékkel – írja a police.hu.

Egy készenléti járőrpár ellenőrzött három zavartan viselkedő román fiatalt a strandon.

Az egyik férfi 19, a nő 18, a harmadik elkövető pedig egy 13 éves fiú volt. Náluk volt egy sporttáska, amiből olyan iratok kerültek elő, melyek nem az ő nevükre lettek kiállítva. Ezen túl a táska alján lapult egy olyan mobiltelefon is, amelynek jelkódját egyikük sem ismerte.

Fotó: police.hu

Így felvették a kapcsolatot a járőrök a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központján keresztül az iratok tulajdonosaival, akik épp akkor tettek bejelentést, miszerint a Velence Korzó szabadstrandjának egyik napozóágyáról ellopták a sporttáskájukat, benne irataikkal, vonatjegyükkel, készpénzükkel, ruháikkal, mobiltelefonjukkal együtt.

Amikor a bejelentők átnézték a táska tartalmát, kiderült, hogy 18 000 forint készpénz hiányzik belőle. A rendőrök felszólítására ekkor az elfogott 18 éves nő melltartójából elővette a pénzt, majd átadta a rendőröknek.

Velence bűnügy
Kapcsolódó cikkek