Közélet

Oscar-díjas filmekkel nyit újra a Cinema City

A mozihálózat termei Magyarországon 203 napig voltak zárva, de június 3-án újranyitnak.

Összesen 203 nap zárvatartás után június 3-án nyitja újra a Cinema City országszerte mozijait. A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz.

Már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas Nomádok Földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek.

Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2, a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és Démonok között 3. – Az ördög kényszerített. A családokat a Disney stúdió Luca és a Sony stúdió Nyúl Péter – Nyúlcipő animációs filmjei várják. A tavaly nyáron bevezetett bizonyos óvintézkedések továbbra is érvényesek lesznek.

Fotó: Cinema City

Fél év alatt majd másfél év filmkínálata érkezik majd a mozikba – közölte a Cinema City. Hozzátették, jelentős magyar és nemzetközi filmkínálat lesz elérhető, hiszen valamennyi, a szélesebb közönséget vonzó produkció mozis premierje elmaradt.

Nyáron olyan látványos és izgalmas alkotások kerülnek a vásznakra, mint a Fekete özvegy, a Dzsungeltúra, az Öngyilkos osztag 2, a Raya és az utolsó sárkány, a Space Jam: Új kezdet, a Croodék – Egy új kor, és a Hotel Transylvania 4 – Transzformánia.

Az év második felének meghatározó és igen várt filmjei pedig a Dűne, a 25. Bond film, a Nincs idő meghalni, a Top Gun: Maverick, a Marvel stúdió Örökkévalók és a Universal Énekelj 2. animációja lesznek.

Szintén a nyári hónapokban láthatják a magyar filmek szerelmesei az Űrpiknik, az Így vagy tökéletes, a Becsúszó szerelem és a Feleségem története alkotásokat. Kora ősszel pedig a Toxikóma és a Berlinale-n a legjobb rendezésért járó Ezüst Medve díjat nyert Természetes fény című filmeket mutatják majd be.

Mint írták: a jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező.

 

Cinema City
Kapcsolódó cikkek