A rendőrség házkutatást tartott és őrizetbe vette az autókereskedőként dolgozó egykori megasztárost, aki több ügyfelét is megkárosította és több százmilliós tartozást halmozott fel – írja a Blikk.

A lap kereste Fekete Dávid ügyvédjét, de nem lehetett elérni. Keresték az ügyészséget is, amely tájékoztatást adott a részletekről.

 

„Közokirat-hamisítással és tíz elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit. Ezek közül mindegyik minősített csalásnak és sikkasztásnak felel meg.

 

Nem mind autóval kapcsolatos, de zömében igen. A közokirat-hamisítás lényege, hogy amikor már nagyon szorító helyzetbe került a cége, akkor eladta egy olyan személynek, akiről ő is tudta, hogy halálos beteg” – nyilatkozta a lapnak Dr. Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője.

Fekete Dávid saját bevallása szerint is óriási bajba keveredett sok vállalkozót és magánembert csapott be sokaknak óriási összegekkel, milliókkal tartozik. Többen feljelentést is tettek ellene.

Korábban a Tények Plusz riportjában megszólaltak az énekes károsultjai, akik azt állítják, hogy az Fekete Dávid cégeket, magánembereket is megkárosított. A csatorna kereste Fekete Dávidod is, aki annyit reagált sms-ben, hogy köszöni a megértést, de nem akar nyilatkozni.

 

 

Címlapkép: Facebook/Fekete Dávid Hivatalos