A rajongók a mai naptól egy exkluzív bevezető ajánlat keretében leadhatják a regisztrációjukat az éves Disney+-előfizetésre idehaza. Az éves előfizetés azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+-szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest. Az exkluzív ajánlatra 2022. június 13-án éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig lehet előzetesen regisztrálni, és az ajánlat 2022. június 26-ig érvényes. 

Az exkluzív ajánlat azt jelenti, hogy az éves Disney+-előfizetés 19 890 forintért érhető el.

A Disney+ streamingszolgáltatás 2022. június 14-én indul Magyarországon. Az induláskor érvényes standard árakat havi 2490, illetve éves előfizetés esetén 24 900 forintban állapították meg.

Barcelona,,Spain.,Jan,2019:,Man,Holds,A,Remote,Control,With
Fotó: Shutterstock

A szolgáltatás az úgynevezett Groupwatch funkciót is tartalmazza, amely lehetővé teszi – akár öt barát részvételével – a virtuális közös filmnézést.

Az előfizetők számára a Star Warshoz kapcsolódó sorozatok is elérhetők lesznek, úgymint a Boba Fett könyve és A mandalóri Jon Favreau író-producertől, illetve a várva várt Obi-Wan Kenobi is. A kínálatban szerepel a Marvel Studios Holdlovag című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaackel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Szintén hozzáférhető lesz a regisztrálók számára a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt Luca; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encanto; valamint az Oscar-díjas Szörnyella, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Az érdeklődőknek a www.disneyplus.com weboldalon kell regisztrálniuk, ahol a teljes körű szerződési feltételeket is megtalálják.