Ben Stiller Hollywoodi színészt Lviv központjában látták szombaton, június 18-án – tudatta az Ukrinform.  A TikTok-ra feltöltött videóban a híresség Lviv belvárosában, a Tarasz Sevcsenko-emlékmű közelében volt látható, telefonálás közben.  Stiller az ENSZ jószolgálati nagyköveteként érkezett a határra, hogy ukrán menekültekkel találkozzon – közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) a Twitteren.

Ben Stiller, az UNHCR jószolgálati nagykövete az UNHCR egyik logisztikai központjában a lengyelországi Rzeszowban. 2022. június 18-ig több mint 450 teherautónyi segélyszállítmány érkezett ezen a raktáron keresztül.  
 Fotó:UNHCR/Andrew McConnell

Ben Stiller, az UNHCR jószolgálati nagykövete már az ukrán határnál van, hogy találkozzon azokkal családokkal, akiknek az életét a háború teljesen felforgatta, valamint, hogy megossza a háború viszontagságai által közvetlenül érintett emberek történeteit, ezáltal a szolidaritás fontosságára is felhívva a figyelmet

– írta az UNHCR.

A színész ukrajnai látogatása előtt Lengyelországban is járt. "A menekültek világnapja előtt Lengyelországba érkeztem,  hogy találkozzak azokkal az emberekkel, akiknek az életét drasztikusan megváltoztatta az ukrajnai háború" – írta a színész szombaton a Twitter oldalán.