A Budapesti Közművek keretein belül önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió közleményében arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a pünkösdi ünnephez kapcsolódó munkarendje az alábbiak szerint alakul:

2022. június 3. (péntek): 

A hulladékszállítást a szokásos pénteki program szerint végzik. A lakossági hulladékudvarok és az újrahasználati boltok a szokásos pénteki rend szerint tartanak nyitva.

2022. június 4. (szombat): 

A hulladékszállítást a szokásos szombati program szerint végzik. A lakossági hulladékudvarok, valamint az újrahasználati boltok a szokásos szombati rend szerint tartanak nyitva.

Budapest, 2015. szeptember 3.A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. szakemberei dolgoznak a migránsok elszállásolására tervezett leendő Verseny utcai központi, ideiglenes szociális ellátó intézmény területrendezésén az egykori Novák piac területén 2015. szeptember 3-án.MTI Fotó: Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

2022. június 5. (vasárnap): 

A hulladékszállítást a szokásos vasárnapi program szerint végzik. A lakossági hulladékudvarok és az újrahasználati boltok zárva tartanak.

2022. június 6. (hétfő): 

A hulladékszállítást az ünnepnaptól függetlenül a szokásos hétfői program szerint végzik. A lakossági hulladékudvarok és az újrahasználati boltok zárva tartanak. Az Ecseri úti személyes ügyfélszolgálat, valamint az FKF telefonos ügyfélszolgálata a hétfői hosszított nyitvatartás pótlásaként 2022. június 9-én (csütörtökön) reggel 8 órától este 20 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.