Rudy Giuliani pályafutása egészen biztos, hogy látott már szebb napokat, ám a volt New York-i polgármester Twitteren közzétett bejegyzése 

az Instagramon nyomuló influenszereket idézi, hiszen egy webáruházhoz kínál promóciós kódot.

Azért a politikától sem teljesen független az ajánlat, mely Giuliani szerint nagyszerű termékeket kínál elérhető árakon, hiszen a hirdetett webáruház a My Pillow. Az oldal mögött álló Mike Lindell ugyanis Donald Trump volt amerikai elnök nagy támogatója, aki a választási eredmények megfordítása érdekében is számos erőfeszítést tett.

NEW YORK, NEW YORK, USA - JUNE 28 : Former Mayor of New York City Rudy Giuliani listens to the speech of his son and NY GOP Gubernatorial Candidate Andrew Giuliani at a GOP New York Primary event at 3 West Club in New York, NY, United States on June 28, 2022. Kyle Mazza / Anadolu Agency (Photo by Kyle Mazza / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Fotó: KYLE MAZZA / Anadolu Agency via AFP

Giuliani figyelmét nem az oldal nevét párnák, hanem a legújabb papucsok ragadták meg, melyek 

a RUDY promóciós kóddal 50 dollárért (19 ezer forintért) megkaphatók, szemben a kód nélküli 80 dolláros (30 ezer forintos) árral. 

A volt polgármester által megadott kód azonban az oldal minden termékére biztosít kedvezményt. Mint a fenti példán látható, ezeket az árakat – még a kedvezménnyel is – valószínűleg csak azok fizetik ki, akik Lindell vagy épp Giuliani politikai törekvéseit is szeretnék segíteni.