Pavel Antov, a Vlagyimir Standard húsipari vállalat alapítója egy indiai hotel ablakából esett ki két nappal azután, hogy ugyanabban a hotelban egy másik orosz üzletember szívinfarktust kapott – közölte különönböző hírforrásokra hivatkozva az RTL.

National,Citizen,Concept,And,United,Community,As,American,French,British, orosz választások, Krím,
Fotó: Shutterstock

Ezzel újabb esettel bővült az idén rejtélyes körülmények között elhunyt orosz üzletemberek listája.

A 65 éves milliárdos, aki nem mellesleg Putyin kormánypártja, az Egységes Oroszország politikusa és a leggazdagabbnak tartott orosz képviselő, több orosz üzlettársával Indiában üdült, amikor tisztázatlan körülmények között kiesett harmadik emeleti szobája ablakán. Antov a halálának előestéjén ünnepelte 65. születésnapját.

A Dailymail cikke szerint a házas iparmágnás, a Vlagyimir régió törvényhozó gyűlésének képviselője 2019-ben Oroszország legjobban kereső választott tisztviselőjeként szerepelt. Alekszej Idamkin kolkatai orosz főkonzul azt mondta a TASZSZ-nak, hogy kiesett a szálloda ablakából az Odisha állambeli Rayagada városában.

Nemrég írtuk meg, hogy újabb furcsa haláleset borzolja a kedélyeket a világ üzleti életében: rejtélyes körülmények között elhunyt az orosz üzletember, Dmitrij Zelenov, akinek a halála csak egy a sok közül, amely az orosz oligarchák szűk társaságában történt az idén. Az oligarchák rejtélyes haláleseteit annyira felkapta a nyugati közvélemény, hogy külön Wikipédia-oldalt hoztak létre a tragédiáknak. 

Teljes cikkünket az orosz oligarchák idei rejtélyes haláleseteiről itt olvashatja.