G. Zoltán milliárdos galériatulajdonos holttestét augusztus 4-én emeltek ki a Dunából a Kopaszi-gátnál. Azóta a rendőrség szűkszavúan annyit árult el az ügyben, hogy kizárták az idegenkezűséget. 

Margit,Bridge,In,Budapest,,Hungary
Barátja kizártnak tartja, hogy öngyilkos lett a milliárdos.
Fotó: Shutterstock

A Blikknek nyilatkozó modell, aki a barátjának tartotta a férfit, elmondta, hogy szerinte sosem követett volna el öngyilkosságot, segítőkész és nagyon jó ember volt.

„Rendkívül igényes volt, imádta a ruháit, véleményem szerint sosem ugrott volna a koszos Dunába.”

Egyébként tudott úszni, a Balatonon nőtt fel, heti szinten járt úszni, edzeni. Kizárt, hogy ez legyen az igazság, mint amit közöltek róla. Mindig életvidám volt és tele pozitív energiával. Nehéz elhinni, hogy önszántából dobta el az életét

– mondta a nő a lapnak.

A bulvárlap információja szerint a férfi a fővárosi éjszakai élet népszerű figurája volt, ám az utóbbi időben komorabbá vált. Napokkal a halála előtt a milliárdos egy barátjának úgy fogalmazott, hogy minden ellene esküdött. 

Mivel G. Zoltánnak nem volt rokona, kérdéses, hogy ki temetteti el, valamint hogy a vagyonát ki örökli.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza az ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

Öngyilkos lett egy magyar milliárdos – a Dunába vetette magát

G. Zoltánként azonosították azt a holttestet, amelyet augusztus 4-én emeltek ki a Dunából. A férfi még elsején ugrott a folyóba a Margit hídról. G. Zoltán a fővárosi éjszaka ismert személyisége volt. Tehetős volt, és igazi luxusban élt. A magyar celebvilág nagy része ismerte, barátait sokkolta a halálhíre.