Új csaló oldal tűnt fel a közösségi médiában, az Origo designjára felépített tartalom szerint Sulyok Tamás a „legnagyobb magyarországi befektetési platform” garanciájává vált, ez pedig szerintük jelentős lépés az ország polgárainak új befektetési lehetőségek megteremtésére.

 

Állítólag a köztársasági elnök hangsúlyozta: az (sic!)  befektetési platform fejlesztése folytatódik 2024-ben is. A projekt fő célja az ország polgárainak magasabb életszínvonalának biztosítása, valamint a nagyobb pénzügyi erőforrásokhoz való hozzáférés és a jövőbeli biztonság garantálása. 

A platform fejlesztése két év előkészítő munkát igényelt, és végül 2024-ben a Mol Group támogatásával indult el az MOL befektetési platform

 – derült ki ismét, hogy a csalók valamiért imádják bevonni a lehúzós trükkökhöz a magyar olajtársaság nevét.

A passzív jövedelem úgynevezett feltételei

A projektben való részvételhez például azért kell magyar állampolgárság,  „mivel az energiaipari cégek részvényeinek megvásárlási lehetősége kizárólag Magyarország állampolgárai számára érhető el”

A jövedelem megszerzésének egyik kötelező feltétele az, hogy legyen rendelkezésre álló induló tőkéje legalább 90 000 forint. Tekintve, hogy egy vállalat részvénycsomagjának ára 90 000 forint, ez a tőke szükséges a projekt sikeres csatlakozásához.

A projektben való részvételhez legalább 90 000 forint összegű befektetést kell tenni. Ehhez bármilyen bankkártyát vagy elektronikus pénztárcát használhat.