A Tippmixen többmilliós nyereményt elérő fogadók sorából is kiemelkedett az a játékos, aki a múlt héten tíz labdarúgó- és két kézilabda-mérkőzés kapcsán érzett rá az eredményekre és tette meg tétjeit – derült ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

Two,Excited,White,Men,Watching,Football,Match,And,Making,Bets

tippmix
A Tippmixen is ritka az ekkora nyeremény
Fotó: Shutterstock

Mint írták, a tucatnyi tippet összesen 132 ezer forintos tét mellett 10/12-es kombinációban, illetve egyenként 2800 forintos téttel, tíz alkalommal 12-es kötésben is megjátszotta. Miután minden tipp nyertessé vált, fogadónk kombinációjával 31,7 millió forintos, tíz darab 12-es kötésével pedig 19,4 millió forintos, azaz összességében 51,1 millió forintos nyereményt ért el.

A nyertes tippsorban a Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón fogadható NB I-es és NB II-es labdarúgó-mérkőzések is helyet kaptak, de a szelvényen szerepelt a Barcelona hétvégi bajnoki találkozója, valamint két női kézilabda olimpiai selejtező is.

Nemcsak a Fradi, a fogadók is óriásit kaszáltak az El-bravúrral

A tippelők harmada hitt abban, hogy legalább döntetlent ér el a Ferencváros, és ezzel továbbjut az Európa-liga nyolcaddöntőjébe.