BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meggyilkolták a BBC műsorvezetőjének feleségét és lányait – ismerhették a tettest

Számszeríjjal gyilkoltak meg három nőt London elővárosában. Az áldozatok a BBC egyik sportkommentátorának családtagjai voltak. A feltételezett elkövető ellen hajtóvadászatot indított a rendőrség.

Három nőt gyilkolt meg egy férfi London elővárosában kedd este, feltételezések szerint egy számszeríjjal – számolt be az Euronews. Az áldozatok a BBC egyik rádiós műsorvezetőjének a felesége és két lánya, a feltételezett elkövető pedig a fiatalabbik lány barátja, a 26 éves Kyle Clifford.

London Bridge After Terror Attack
gyilkosság
bbc
A kegyetlen gyilkosság Londonban történt / Fotó: NurPhoto via AFP

A lap úgy tudja, hogy az áldozatokat meg is kötözték. A gyilkosság a rádiós műsorvezető otthonában, London északi elővárosában, Bushey-ban történt, ahol John Hunt a feleségével élt.

A feltételezett elkövetőt nagy erőkkel keresi a brit rendőrség. Arra is felhívták a lakosság figyelmét, hogy legyenek óvatosak, a férfinél valószínűleg továbbra is fegyver van.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.