Logisztika

Meghódítja Törökországot az S7 légitársaság

Az S7 Airlines orosz légitársaság július 10-től indítja naponkénti járatait Moszkvából Antalyába – számol be a TASZSZ hírügynökség –, a közeljövőben pedig további járatokat indítana, újabb törökországi ​​városokba.

Most alakítjuk ki a törökországi menetrendünket

– jelezte a társaság. Az S7 szibériai légicég Oroszországban egyike a legnagyobbaknak. Száznégy járművel teljesít szolgálatot, és kilenc további, már megrendelt gép leszállítását várja.

Fotó: Vitaly Timkiv / Sputnik

Korábban Tatjana Golikova orosz miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy június 22-től helyreáll az országa és Törökország közötti légi forgalom. Április 15. óta ugyanis Oroszországból a törökországi koronavírusos esetek számának növekedése miatt kevesebb repülő indul ebbe az országba: a járatok számát kölcsönös alapon hetente kettőre csökkentették. Ezeket az Aeroflot és a Turkish Airlines üzemelteti.

Az Aeroflot már bejelentette, hogy június 25-től bővíti törökországi ​​járatainak számát.

Azt tervezi, hogy Moszkvából Isztambulba naponta két gépet indít, de Moszkvából Antalya, Bodrum és Dalaman is a célpontok között szerepel. A Royal Flight és az Utair is tervezi törökországi járatok üzemeltetését.

légi közlekedés s7 antalya légitársaság repülés Moszkva Aeroflot
Kapcsolódó cikkek