Hamarosan a mozikban azok is láthatják Taylor Swift legutóbbi turnéját, akik lemaradtak az élő előadásokról, ugyanis a koncertkörútről film is készült, október 13-án mutatják be az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó mozijaiban – közölte csütörtökön az AMC.

Az Érák turné életem legjelentőségteljesebb, felvillanyozóbb élménye volt eddig, és el vagyok ragadtatva, hogy elmondhatom, hamarosan érkezik a mozikba is

– írta a közösségi médiában az énekesnő, hozzátéve, hogy szívesen látják a turnéhoz köthető viseletet, barátságkarkötőket, az éneklést és a táncot.

Rio,De,Janeiro,,December,8,,2009.,Singer,Taylor,Swift,During
Rio de Janeiro, December 8, 2009.
Fotó: Shutterstock

Az AMC arról számolt be, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel megerősítették az alkalmazásukat és a weboldalukat. Erre szükség is van, hiszen percekkel Swift bejelentése után máris virtuális sorok alakultak ki és a cég is felhívta a figyelmet, hogy lehetnek kimaradások a jegyvásárlás folyamatában. 

Swift turnéja a Ticketmaster oldalát is lecsapta tavaly, amit az énekesnő gyötrelmesnek nevezett, a cég pedig bocsánatot kért.

A jegyek 19,89 dollárba kerülnek, a gyerekeknek és időseknek szóló jegyek 13,13 dollárért kaphatók. Ez tisztelgés Swift születési éve és szerencseszáma előtt. Az AMC azt is közölte, hogy disztribútorként is részt vesz az alkotás sikerében, és azt ígérte, hogy csütörtöktől vasárnapig legalább négyszer vetítik a filmet a cég filmszínházaiban – írja a The Wall Street Journal.

A turné márciusban kezdődött, és eddig Mexikóváros kivételével az Egyesült Államokra korlátozódott, azonban jövőre Latin-Amerikába, Ázsiába és Európába is elér. A koncertfilm további nagy előnye, hogy sem forgatókönyvírók, sem színészek közreműködését nem igényli az elkészítése a Hollywoodot megbénító sztrájk idején.