BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elektronikus betét a CIB Banknál

Vállalkozói megtakarítási szolgáltatással fejlesztette tovább internetes banki szolgáltatását a CIB -- tudatta a hitelintézet. Az elektronikus betét egy hónapra 8,5, háromra 8,25, fél évre 8 százalékos kamatot kínál (egy hétre, a legrövidebb futamidőre 5,75 százalékos a kamat).
A Westel Rt.-vel történt együttműködés keretében az ügyfelek a jövőben az internetes szolgáltatás révén feltölthetik a Westel Dominó előfizetői kártya egyenlegét (ugyanerre a telefonos ügyfélközponton keresztül is lehetőség van). Mostantól a világhálón lekérdezhetik a CIB hitel- és betéti kártyára vonatkozó adatokat is, s módosíthatják a plasztiklapokhoz kapcsolódó vásárlási és készpénzfelvételi limiteket is.
A CIB az idén áprilisban rukkolt elő saját internetes és WAP-os mobilbanki szolgáltatásaival. A WAP révén eseti forintátutalások is kezdeményezhetők. Az internetbanknál pedig "teljes csomag" esetén postai címre is lehet kifizetést kezdeményezni, és a csoport befektetési jegyeiből, kötvényeiből, illetve állampapírokból lehet vásárolni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.