Pénz- és tőkepiac

Az UniCredit lesz a Geox Csoport "házi bankára"

Az UniCredit Corporate Divízió a jövőben számos közép- és kelet európai országban nyújt pénzforgalmi szolgáltatásokat a Geox Csoport számára.

 A Geox Csoport valamennyi számlaegyenlege összevezetésre kerül, és minden nap az eredeti értéknappal, egyetlen számlán jelenik meg. A „cash pooling” és „zero balancing” szolgáltatás az olaszországi anyavállalatnál, valamint a német, osztrák, magyar, szlovák és cseh Geox leányvállalatoknál áll majd rendelkezésre. Az év során a romániai leányvállalat számára is elérhetővé válik a szolgáltatás.

Marco Bolgiani, az UniCredit Corporate Divízió Global Transaction Banking részlegének vezetője kijelentette: „A Geox révén neves ügyfelet köszönthetünk bankunkban: olyan partnert, akivel tartósan szeretnénk együttműködni. Örülünk, hogy kiterjedt közép- és kelet-európai hálózatunkkal, valamint kiváló regionális piaci pozíciónkkal a Geox rendelkezésére állhatunk."

Livio Libralesso, a Geox Csoport Adminisztratív és Pénzügyi Igazgatója hozzátette: „Az UniCredit Corporate Csoport egyszerűen bevezethető, innovatív projektet mutatott be nekünk, amely a treasury tevékenységek terén kínált hatékonysága, valamint könyvviteli rendszerünkbe történő integrálási lehetősége miatt azonnali előnyöket biztosít számunkra. Ez azért különösen értékes, mert egyetlen kapcsolati pontra épülő megoldás, amellyel az UniCredit koordinálni tudja a cégcsoportunk vállalatai és a bankok közötti kapcsolatot az érintett országokban.

vállalati pénzügyek UniCredit Geox
Kapcsolódó cikkek