Pénz- és tőkepiac

Megújul az OTP Bank internetes szolgáltatása

Hamarosan átalakul a legnagyobb magyar kereskedelmi bank internetes szolgáltatása. Az OTP Direkt áprilisban két lépésben újul meg – mondta egy háttérbeszélgetésen az OTP elektronikus banki igazgatóságának osztályvezetője.

Először a jövő héten, a szolgáltatás megújulására felhívó üzenet kerül ki a hitelintézet honlapjára, majd a hónap közepén teljesen megújul a szolgáltatás. Az előkommunikáció során az ügyfelek a felhívásra kattintva olyan oldalra jutnak, ahol a megújult internetes szolgáltatás bemutató verziója látható a hozzá tartozó magyarázatokkal. A szolgáltatás hónap közepére tervezett indulásakor az OTP Bank honlapján lévő OTP Direkt dobozt egy figyelemfelhívás váltja fel, ami tájékoztat a megújulásról és rákattintva új oldalra navigálja az ügyfeleket.

A szolgáltatás átalakulását követően a leendő alkalmazások többféle módon is elérhetőek, az ügyfeleket intelligens súgó segíti, azok közvetlen üzenetet írhatnak a bank munkatársainak és csetelhetnek velük.

Néhány új szolgáltatás is megjelenik, ezek közé tartozik, hogy bármilyen időszakról lehet számlakivonatot kérni és a számlatörténetet háromféle szerkezetben is elérhetővé teszik. Kedvezményeket is kapcsol a hitelintézet: március elseje és május harmincadika között OTP Lakossági Net számlacsomag nyitásakor három hónapig elengedik a számlavezetési díjat, további három hónapig meghosszabbítják a kedvezményt, ha az ügyfél jövedelmét is a számlára utalja. Április 10. és május 4. között kizárólag az OTP Direkten keresztül betétlekötési akciót kínálnak majd.

OTP direkt bank internet
Kapcsolódó cikkek