Pénz- és tőkepiac

Fontos határidő közeleg a munkáltatók számára

A kártyákon lévő összeg a lejáratot követően is rendelkezésre áll, a cserekártya aktiválásáig azonban a régi kártyákkal nem tudnak a munkavállalók fizetni. Az új kártyák megrendelése a munkáltatók feladata.

Az első OTP SZÉP kártya kibocsátása óta eltelt hat évben a munkáltatók több mint 370 milliárd forintot utaltak munkavállalóik kártyáira, ezzel támogatva pihenésüket, kikapcsolódásukat. A plasztikkártyák érvényességi ideje öt év, így a 2012-ben nagy számban kibocsátott kártyák az idén járnak le. A munkáltatók feladata a kártyacserével járó adminisztráció elvégzése, az új kártyák megrendelése. Az OTP Bank felkészült a több tízezer OTP Széchenyi Pihenőkártya cserekártya legyártására, idén már több mint 300 ezer cserekártyát juttatott el a kártyabirtokosoknak.

Még sok olyan felhasználó van, akinek van felhasználható egyenlege a kártyáján, viszont nem igényeltek részére cserekártyát

– mondta el Vargáné Jandrasits Ildikó az OTP Bank Cafeteria üzletágvezetője. Hozzátette, az online figyelemfelhívó kampánnyal a bank arra szeretné felhívni a munkáltatók figyelmét, hogy még időben gondoljanak a cserekártyák megrendelésére, hogy munkavállalóik továbbra is használni tudják a SZÉP kártyákon lévő egyenlegüket. A cserekártya ingyenesen, online igényelhető, rendkívül egyszerű módon, igyekeztünk az adminisztrációt a minimálisra csökkenteni.

OTP szép kártya munkáltatók
Kapcsolódó cikkek