Pénz- és tőkepiac

Több terméket vezet be az OTT-One

A nagy világcégekkel szemben egyedi alkalmazásokkal veszi fel a versenyt az OTT-One Nyrt., amely hamarosan újabb katonai megfelelésű terméket dob piacra.

Katonai szintű védelemmel ellátott külső adattárolót fejlesztett ki az OTT-One Nyrt. – hangzott el a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett cég által szervezett sajtóbeszélgetésen, pénteken. A cigarettásdoboz méretű adattárolót biometrikus azonosítóval védett mobiltelefonokhoz érdemes csatlakoztatni: a telefon – miután a jogos felhasználót azonosította – engedélyezi az adattárolóhoz való hozzáférést. A terméket rövidesen piacra is dobhatják – mondta el Májer Bálint elnök-vezérigazgató.

Májer Bálint: a társaság megcélozta a Prémium kategóriáját
Fotó: VG

Hozzátette, hogy ez csak az egyik fejlesztési irány a cégnél. Legalább ilyen fontosak az online oktatási projektjeik is, amelyek a vállalati belső képzésektől a felnőttoktatáson keresztül egészen az egészségügyi kurzusokig számos területet ölelnek fel. Belátható távolságba került például – természetesen a megfelelő informatikai védelem mellett – a komplikált műtétek élő közvetítése oktatási célból, amelynek során moderátor közbeiktatásával a nézők kérdéseket is feltehetnek a sebésznek.

A vállalat videostreaming-üzlet­ága is bővül. Néhány hónapja meg­hosszabbították a Telenorral megkötött stratégiai szerződést, amelynek értelmében a továbbiakban is az OTT-One üzemelteti, illetve fejleszti a Telenor komplex OTT tv- és videomegoldását és MyTV-szolgáltatását. Pénteken Májer Bálint bejelentette, hogy további hét országban nagy világcégekkel versenyeznek hasonló megbízásokért.

A teljes cikket a Világgazdaság hétfői számában olvashatja

standard kategória BÉT Májer Bálint OTT-ONE Nyrt.
Kapcsolódó cikkek