Pénz- és tőkepiac

Tovább terjeszkedik a Hungarikum Biztosítási Alkusz

A Hungarikum Biztosítási Alkusz többségi tulajdont vásárolt az HUNInsurance Partners Biztosítási Alkuszban.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. stratégiai befektetőként lép be az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. életébe, a cégbírósági bejegyzést követően pedig a Társaság csatlakozik a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja tovább piaci működését.

Fotó: MW

„Fontosnak tartom kiemelni, hogy a piacot megvizsgálva, a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben jelentős szerepet játszott az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. több mint 10 éves magas szintű biztosítási szakértelme az építőipar és a hitelbiztosítás területén.

A megszerzett tudást a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalatain belül a jövőben kompetenciaközpontként is alkalmazni kívánja”

– nyilatkozta Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

„Köszönettel tartozunk az eddig elért sikereinkért a biztosítói partnereinknek és az Ügyfeleinknek, akik évről-évre bizalmat szavaztak Társaságunknak. Az Insurance Partners megalapításának 10. évfordulójához méltó jelentőségű változás a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosként való megjelenése” – jelentette ki Kárpáti Gábor, az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezető igazgatója.

biztosítás
Kapcsolódó cikkek