Pénz- és tőkepiac

Új vezérigazgató a Cofidis Magyarország élén

A szakember a hatodik vezetői székét foglalja el a cégcsoporton belül.

Jean-François Rémy 2020. december 1-től tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatói posztját. A nemzetközi és közép-európai régiós tapasztalattal rendelkező szakember 22 éve tölt be vezetői pozíciót a Cofidis cégcsoportban. Az új igazgató Holló Bence helyére lépett, aki 12 éven át vezette a hitelintézetet.

Jean-François Rémy széles körű felső vezetői tapasztalattal rendelkezik a cégcsoporton belül. Csehországban és Olaszországban a Cofidis vezérigazgatójaként, Belgiumban pedig kereskedelmi igazgatóként dolgozott. A cég közép-európai régiós vezetőjeként már találkozott korábban a Cofidis Magyarországi Fióktelepének tevékenységével. Az új vezérigazgató célul tűzte ki a dinamikusan növekvő és fejlődő magyarországi fióktelep további előrehaladását. Mindezt a vállalat néhány éve megkezdett stratégiájának továbbfejlesztésével, az innováció és a digitalizáció előtérbe helyezésével tervezi.

Jean-Francois Remy
Fotó: Cofidis

Minden gondolkodás, új irány középpontjába az ügyfeleket helyezem, az ügyféllel való kapcsolat kiemelt fontosságú. Minden hiteligénylőt úgy kell kezelnünk, mintha ő lenne az egyetlen ügyfelünk, és ezt éreztetni is kell vele. Ezt célozzák a különböző digitális törekvéseink, hogy az ügyfél könnyen, számára érhető módon, 100 százalékban online jusson hozzá a szolgáltatásainkhoz

– fogalmazta meg szakmai értékrendjét az új vezető.

Jean-François Rémy négy fiú édesapja, egyikük Ausztriában él és dolgozik, a másik fia Franciaországban, a két legkisebb pedig Milánóban egyetemista. Igazi európainak tartja magát: Belgiumban született, francia és holland szülők gyermekeként. Több országban élt, Prágából költözött családjával Budapestre. Régiós vezetőként 2008 és 2010 között havonta járt a magyar fővárosban, a tíz év alatt tapasztalt fejlődés és a változások azonban újdonságként hatottak számára.

Jean-François Rémy Cofidis
Kapcsolódó cikkek