A Hunguest Hotels Szállodaipari Zrt. október 15-én értékesítette a kizárólagos tulajdonában lévő ausztriai Hotel Relax Resort-ot és a Hotel Alpenblick-et – olvasható a BÉT honlapján közzétett jelentésben.

A muraui sírégióban található szállodákat a BDPST Group vásárolta meg 

– juttatták el közleményükben. 

Fotó: Szántó György / Hunguest Hotel Relax Resort Facebook

A szállodák eltérő tulajdonságokkal bírnak a Hunguest Hotels Zrt. portfóliójának zömét kitevő nagy kapacitású, közvetlen fürdőkapcsolattal rendelkező hotelekhez képest, ezért értékesítésük hozzájárul az egységesebb termékkínálat kialakításához, továbbá 

az eladásból befolyó összeg forrást biztosít további fejlesztések és akvizíciók finanszírozására. 

A Relax Hotel pályaszállás, amely 91 szobával 4 csillagos színvonalon várja a vendégeket. Szolgáltatásai között étterem, bár, konferencia különterem, wellness, fitness, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló, kerékpárkölcsönző és tároló, tágas parkoló, ajándékbolt és szabadtéri játszótér is található. A wellness részleg medencével, gyermekmedencével, két, a sípályára néző finn szaunával, gőzfürdővel, infraszaunával és masszázs szolgáltatásokkal rendelkezik. Az Alpenblick Hotel a település egyik első szállodája, 43 tágas családi szobával rendelkezik, amelyek 2019-ben lettek felújítva. A szálloda négycsillagos minőségű szolgáltatásokat nyújt, az étterem és bár mellett kinti és benti medencével, szaunavilággal, sószobával, többféle gyermekjátszó szobával, tágas zöld kerttel, játszótérrel és saját parkolóval rendelkezik. A hotelek jelenleg zárva vannak, a nyitásukra készül a BDPST Hotel Management.

A szállodák a szükséges előkészületek után a tervek szerint decemberben nyitnak ki újra.