Szerdán közölte az OTT-One, hogy kérelmezte részvényei tőzsdei kereskedésének visszaállítását a BÉT-en.

Az MNB válaszát csütörtökön vette kézhez a társaság. Ebben arról tájékoztatták a céget, hogy az MNB álláspontja szerint még mindig nem tett maradéktalanul eleget a jogszabály által előírt rendszeres tájékoztatási kötelezettségének, mivel a 2019. pénzügyi évről készített beszámoló kapcsán 
könyvvizsgálói jelentés közzétételére nem került sor.
Az MNB ezért nem hozott döntést a részvények tőzsdei kereskedésének visszaállításáról.

A cég részvényeivel utoljára tavaly április közepén kereskedtek, 149 forintos árfolyamon.

Az OTT-One azt is közzétette a BÉT honlapján, hogy Kajtár László könyvvizsgálónál a Pénzügyminisztérium Számviteli és Közfelügyeleti Főosztálya rendkívüli minőség-ellenőrzési eljárást végzett, melynek tárgya a társaság 2020. évi beszámolója kapcsán elvégzett könyvvizsgálati tevékenysége volt. 
A minőség-ellenőrzési eljárás eredményeként a PM Közfelügyeleti Főosztálya Kajtár László könyvvizsgálót a 2022. január 25. napján kibocsátott könyvvizsgálói jelentése visszavonására kötelezte,tekintettel arra, hogy az ellenőrzés „nem felelt meg” eredménnyel zárult.
A könyvvizsgáló 2022. június 15. napjával visszavonta a társaság 2020. évi éves beszámolója tekintetében 2022. január 25. napján kibocsátott könyvvizsgálói jelentését.