Fontos szintek alá esett az OTP árfolyama, előbb letörte a 30 napos, majd az 50 napos mozgóátlagot is, amely 8562 forintnál húzódik. Ha nem sikerül napokon belül az utóbbi fölé visszakapaszkodni, a technikai kép alapján tovább folytatódhat a csökkenés a 8 ezer forintos szint irányába, ahol a korábbi csökkenő hullám 114,6 százalékos Fibo-szintje található.

A Richter jegyzése megpróbálkozott ugyan egy kitöréssel, de nem tudott tartósan a 30 napos mozgóátlag felett maradni, amely 8148 forintnál továbbra is ellenállást képez.

A Bollinger-szalagok beszűkültek, hamarosan nagyobb, trendszerű mozgás indulhat az árfolyamban. Alul egy korábbi emelkedő trendcsatorna felső trendvonala képez támaszt 7960 forintnál, így a következő napokban erre a két szintre kell figyelni.

Rendkívül fontos támaszhoz ért a Mol árfolyama:

a 200 napos mozgóátlag és a február óta tartó emelkedő trendvonal 2738 forintnál húzódik, amely egyelőre meg is fogta a csökkenő hullámot. Érdemi fordulatra utaló jelzés nem látszik a grafikonon, de a következő napokban érdemes kiemelten figyelni a mozgást. Pozitív korrekció esetén a jegyzés megcélozhatja a 2837 forintos szintet.

 


 

Szinte tankönyvi mozgást hajtott végre a Magyar Telekom árfolyama az elmúlt időszakban. Sikeresen törte át a 324 forintos ellenállást, megközelítette a következő Fibo-szintet 345 forintnál, majd lefordult, és a csütörtöki kereskedésben a támasz közelébe ért. Jelenleg 328 forintnál található az emelkedő trendcsatorna alsó trendvonala, míg az ellenállás 345 forintnál.