Egymilliárd forint feletti összeget meghaladó értékű megbízást nyert el a Sony Musictól a Gloster – áll a vállalat közleményében.

210517_VG_gloster_06_VZ20210517 Budapest 
Gloster Infokommunikációs Nyrt. 

Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG20210517 Budapest Gloster Infokommunikációs Nyrt. Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG
Egymilliárd forint feletti megbízást nyert el a Gloster a Sony Musictól.
Fotó: Vémi Zoltán/Világgazdaság

A Gloster csoport, Magyarország egyik vezető információtechnológiai vállalata számára még csoportszinten is jelentős ez a megbízás, mely egy évre szól. A megbízás keretében a megbízó három szoftverfejlesztési projekt megvalósítására szavazott bizalmat a világhírű szórakoztató-ipari cégnek évek óta sikeresen fejlesztő Glosternek, a kifejlesztésre kerülő alkalmazások a speciális zeneipari felhasználói igényeket teljes mértékben kielégítő, a legújabb technológiai trendeknek megfelelő megoldásokat fognak nyújtani – olvasható a közleményben.

A Gloster árfolyama 2023-tól
Nehéz éven vannak túl a Gloster részvényei.

A vállalat kiadványa rámutat: a Gloster szakemberi már évek óta dolgoznak a Sony különböző projektjein, ennek a megbízásnak azonban különlegessége, hogy a projekt során egy egyedi, bináris protokollt alkalmaznak, amely kivételes sebességet és hatékonyságot biztosít a Sony Musicnak készített alkalmazások számára.