Az OTP Bank pénteken bejelentette, hogy 75 millió euró össznévértékben kötvényeket bocsátott ki 2023. december 22-i értéknappal. A hitelpapírokat bevezetik a Luxembourgi Értéktőzsdére. Az átlaghozamot nem tette közzé az OTP.

Budapest, 2023. április 1.Bankautomatához sorbanálló vásárlók az OTP Bank Nyrt., Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankjána fiókja előtt a Lurdy Házban, az 1998-ban megnyílt bevásárlóközpont és irodaházban, a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körúton.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt. Budapest, 2023. április 1.
Bankautomatához sorbanálló vásárlók az OTP Bank Nyrt., Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankjána fiókja előtt a Lurdy Házban, az 1998-ban megnyílt bevásárlóközpont és irodaházban, a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körúton.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: Róka László

Idén már volt a pénzintézetnek nem forintos kötvénykibocsátása, erről itt írtunk. 

Magasan maradt a banki kötvények kamata, a PMÁP kivételével lekörözik az állampapírokat

Egy év alatt a hétszeresére nőtt a banki kötvényekbe áramló lakossági Nem is csoda, most is jegyezhető ilyen befektetési termék évi tizenkét százalék kamatért, bár az állampapír vásárlása is még mindig viszonylag sokat hoz.