BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kirobbanó formában indult a hét a pesti tőzsdén, oldalazik a forint

A BUX látványos erősödéssel indította a hetet, a blue chipek egységesen zöldben rajtoltak.

A blue chipek átfogó menetelésével támogatva 0,37 százalékkal 66 507 pontig erősödött a BUX-index a hétfői kereskedés első perceiben, a forint egyelőre korábbi sávjában mozog.

BET
Fotó: Kallus György/Világgazdaság

A rajtot a Mol részvényei kapták el a legjobban, az olajvállalat papírjai 0,55 százalékkal 2948 forintig ugrottak az első percek során. Az OTP részvényei 0,37 százalékkal 17 465 forintig, a Richter árfolyama 0,26 százalékkal 9750 forintig, míg a Magyar Telekom kurzusa 0,12 százalékkal 834 forintig ugrott a gongszót követő percekben.

Equilor Trader

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor!
A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt.

A hazai deviza árfolyama eközben szinte változatlanul áll a főbb nemzetközi valutákkal szemben: a zöldhasúval szemben 0,11 százalékkal 359,05-ig erősödött a kora reggeli órákban, míg a közös európai devizával szemben 0,04 százalékkal 388,86-ig emelkedett a kurzus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.