Főként az ismét gyenge napot kifogó OTP-részvények miatt a BUX csekély mértékben, mintegy 0,1 százalékkal, 65 005 pontra esett kedden. Az azonnali részvénypiac forgalma megközelítette a 12,6 milliárd forintot.

Budapest, 2021. július 10.
A Budapesti Értéktõzsde (BÉT) felirata a Bank Center Irodaház falán a fõváros V. kerületében, a Szabadság téren. Az épületegyüttesben, melyet Finta József Kossuth-díjas építész tervezett, többek között a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) és számos pénzintézet, vállakozások, valamint diplomáciai testületek képviseleteinek irodái kaptak helyet.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Az OTP húzta le BUX-indexet kedden / Fotó: Faludi Imre

Az OTP hétfőhöz hasonlóan megint gyenge bőrben volt, árfolyama 0,9 százalékkal, 16 705 forintra csökkent. A Magyar Telekom kurzusa eközben 0,2 százalékkal, 890 forintra süllyedt.   

A Mol 0,2 százalékkal, 2924 forintra, míg a Richter 0,4 százalékkal, 9300 forintra drágult.

Equilor Trader

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor!
A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt.

Folytatódott az ANY nyomda és a BIF ingatlancég ralija. Előbbi 3,1 százalékkal, 3310 forintig, utóbbi 10,4 százalékkal 745 forintig száguldott.

A forint a jegybank kamatdöntését követően izmosodott. Az euró 395,7 forinton állt késő délután.