Sportgazdaság

Szerdától újra lehet jegyet venni a foci Eb-re

Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra.

A jegyértékesítés kizárólag a magyar szurkolók számára május 5-én, 14 órakor indul – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos oldalán. A belépők megvételéhez UEFA-fiókra van szükség, azokat a vásárlás sorrendjében kapják meg tulajdonosaik.

Délutántól az UEFA értékesítései oldalán, a „Jegyeladás” gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a „Vásárlás” gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Az utolsó lépés a fizetés, amivel lezárul a vásárlás.

Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra.

A belépők csak korlátozott számban érhetőek el, probléma esetén pedig szintén az UEFA oldalán kérhető segítség.

Fotó: Török Attila/NS

Az MLSZ arra kér minden szurkolót, aki kilátogat az Eb mérkőzéseire, hogy figyelmesen olvassa el a részvétel feltételeit:

 • A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott, érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.
 • A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.
 • Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél.
 • A kontinensviadalt június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában rendezik. A magyar fővárosban a Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

  A magyar válogatott a csoportjában hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, majd 23-án 21 órától a németekkel Münchenben.

  Rendbontásba torkollott a szurkolói tüntetés Manchesterben

  A Manchester United drukkerei elfoglalták a stadiont a Liverpool elleni rangadó előtt.

   

  Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
  Kapcsolódó cikkek