„Harmincegy éves leszek idén, remélem, hogy még hathét profi év van a pályafutásomban – mondta a legjobb magyar férfiteniszező, Fucsovics Márton az InfoRádiónak a válogatott sajtótájékoztatóján, amelyen természetesen a Franciaország elleni jövő heti párharc volt a fókuszban.

Budapest 20211122 Tenisz Davis Cup sajtótájékoztató   Fotó Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen:    Fucsovics Márton , Budapest 20211122 Tenisz Davis Cup sajtótájékoztató   Fotó Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen:    Fucsovics Márton
Fotó: Árvai Károly / Nemzeti Sport

A melbourne-i Australian Openen a harmadik fordulóig jutó, és ezzel a világranglistán a legjobb 80 közé visszakerülő nyíregyházi sportoló kijelentette, önbizalommal telve ért haza, hiszen tavaly egyetlen győzelmet sem tudott felmutatni az év első Grand Slam-tornáján.

Sokkal motiváltabban végeztem az edzéseket, és ez annak is köszönhető, hogy új emberek kerültek mellém, új impulzusokat kapok tőlük

– árulta el a 30 esztendős teniszező, aki már új edzőjével, a korábbi válogatott Nagy Péterrel utazott Ausztráliába. Érdekesség, hogy a válogatott élén korábbi trénere, Nagy Zoltán áll, ám Fucsovics hangsúlyozta, jó kapcsolatban váltak el, és gördülékeny a közös munkájuk.

Ezeket a kastélyokat veheti meg Fucsovics Márton az Ausztráliában keresett tízmilliókból

A harmadik fordulóban búcsúzott Melbourne-től Fucsovics Márton, akinek összeállítottunk egy listát, hogy milyen kastélyokat vásárolhat meg a Grand Slam-tornán keresett 57 millió forintjából.

A franciák elleni párharcot a Magyar Tenisz Szövetség Tatabányán rendezi meg, mert Budapesten az idő szűkössége miatt már nem talált megfelelő létesítményt.