Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC házigazdaként 5–0-ra nyert a Greuther Fürth ellen a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának negyedik fordulójában, szombaton.

A szakvezető három fia közül ifj. Dárdai Pál kezdő volt, a 46. percben gólt szerzett, majd a 64. percben lecserélték. Márton végigjátszotta a találkozót, Bence pedig a 78. percben lépett pályára Haris Tabakovic helyett. Utóbbi, a Debrecen és a Diósgyőr korábbi csatára két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

A Hertha az első három fordulóban egyaránt veszített, sőt gólt sem szerzett a Bundesliga 2-ben.

A Világgazdaság korábban megírta, hogy Dárdai sokmilliós igazolásokkal erősítené meg a Herthát. Ehhez azonban sokat kell harcolnia a magyar edzőnek az eladósodott klub tulajdonosaival. A német Bundesliga élvonalából kiesett Hertha labdarúgócsapata három forduló után három vereséggel, 0-5-ös gólkülönbséggel a másodosztályban is tökutolsó – írja a Bors. Ilyen rosszul még soha, egyetlen kieső sem rajtolt a 2. Bundesligában. A düsseldorfi, majd a hazai, Wehen elleni 0-1 után, szombaton Hamburgban sima verést mértek Dárdai Pál (és fiai, Palkó, Márton és Bence) gárdájára. Az internetes fórumokon a szurkolók által mind inkább kritizált magyar edző a katasztrofális helyzet láttán már csak egyben bízik: hogy a következő napokban új játékosokat igazolnak.