Sportgazdaság

Kiderült, mikortól lehet jegyet venni a Ferencváros–Olimpiakosz meccsre

A szurkolók több körben juthatnak belépőkhöz a Konferencia Liga-meccsre. Először a bajnoki és csoportkörös bérlettel rendelkezők válthatnak belépőt. A kizárólag számukra fenntartott jegyvásárlási időszak január 9-e 10 órától, január 16-a 10 óráig tart. Január 30-án 10 órától bárki vásárolhat belépőt a még szabad helyekre.

Január 9-től lehet jegyet vásárolni a Ferencváros–Olimpiakosz mérkőzésre a labdarúgó-Konferencia Liga egyenes kieséses szakaszában.

20220908 Budapest EURÓPA-LIGA, H-CSOPORT1. FORDULÓ:FERENCVÁROS–TRABZONSPOR  EURÓPA-LIGA labdarúgó mérkőzésFotó: Szabolcs László SZL Ripost
Fotó: Szabolcs László/Ripost

A párharc első felvonását február 15-én, csütörtökön Görögországban rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később, február 22-én este 21 órától a budapesti Groupama Arénában kerül sor.

Először a bajnoki és csoportkörös bérlettel rendelkezők válthatnak belépőt. A kizárólag számukra fenntartott jegyvásárlási időszak január 9-e 10 órától, január 16-a 10 óráig tart. Ezt követően azon bajnoki szezonbérletes FTC-szurkolók vásárolhatnak jegyet, akik nem rendelkeztek EKL csoportkörre érvényes bérlettel, nekik január 16-a 10 órától, január 23-a 10 óráig lesz lehetőségük a vásárlásra. Majd január 23-a 10 órától január, 30-a 10 óráig a bajnoki szezonbérlettel nem, csak az EKL csoportkörére szóló bérlettel rendelkezőké lesz a lehetőség, emellett azok a bérletesek is vehetnek jegyet, akik a sorsolás után vették meg tavaszi idényre szóló bajnoki bérletüket – áll a fradi.hu oldalon.

Csúcsrangadó nélkül kezdődik meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője

Sorsoltak a Bajnokok Ligájában a svájci Nyonban. A sorsolás nem hozott kiemelkedő meccset, de lesznek csemegék és meglepetések a legjobb 16 között.

Január 30-án 10 órától bárki vásárolhat belépőt a még szabad helyekre.

A Ferencváros az F csoportban másodikként végzett, míg görög ellenfele az Európa-liga A csoportjának harmadik helyezettjeként került át a Konferencia Ligába.

Az egyenes kieséses szakasz első körében a nyolcaddöntőbe jutás a tét, az Európa-ligában csoportharmadik együttesek mellé egy-egy KL-csoportmásodik gárdát sorsoltak és utóbbiak voltak a kiemeltek, azaz ezek a csapatok játszhatják hazai pályán a visszavágót.

Zárt kapuk mögött játszhat a Fradi

A február 15-i meccset lehetséges, hogy zárt kapuk között kell majd játszani. Görögországban február 12-ig kitiltották a szurkolókat a stadionokból, mivel futballhuligánok miatt súlyosan megsérült és kórházba került egy fiatal rendőr.

Bár papíron a büntetés lejár a Konferencia Liga-találkozóig, a görög kormány jelezte, hogy indokolt esetben meghosszabbíthatják a zárt stadionokról szóló döntést. Amennyiben így döntenek, akkor a Fradinak is közönség nélkül kell lejátszania a párharc első összecsapását.

 

Konferencia-liga Európa-liga Fradi Ferencváros Olimpiakosz
Kapcsolódó cikkek