Több mint tízéves tapasztalattal érkezett a budapesti Hard Rock Hotel és a Sessions étterem konyhájának élére Pintér Sándor vezető séf – számolt be kinevezéséről a szállodalánc.  

Fotó: Sessions at Hard Rock Hotel Budapest / Facebook

A Hard Rock Hotel Budapest megújult étterme, a Sessions új vezető séfje külföldi éttermekben, az Egyesült Királyságban és Franciaországban alapozta meg karrierjét. A Hard Rock Hotels amerikai tanulmányútra hívta Pintér Sándort, aki inspirációt gyűjtött, és megismerte Atlantic Cityben és New Yorkban az ottani Hard Rock Hotelek kínálatát. 

„Nagy élmény volt az USA-ban eltöltött idő, és rengeteg új ismerettel és inspirációval lettem gazdagabb, amit beépítettem az itthoni koncepcióba.” 

Amerika modern gasztrokultúrája nagyon sokszínű és változatos, számos nemzet konyhájából inspirálódnak

– mesélte el Pintér Sándor.

A Sessions étteremben a vendégek a modern amerikai konyha fogásait kóstolhatják, amelyet számos nemzet és kultúra, tradíció befolyásolt.

A séf ragaszkodott hozzá, hogy olyan ételeket kínáljanak, amelyeket megoszthatnak egymással a vendégek, akik az előételek jelentős részét többféle méretben kérhetik, így akár apró kis falatkákat is.

A Hard Rock hotelbeli étterem vendégeit hetente háromszor akusztikus koncertek várják. A feltörekvő és már jól ismert zenészeket felvonultató élőzenei programok között megtalálhatók a rock, a pop és a blues műfajok is – derül ki a közleményből.