Három új igazgatót nevezett ki négy budapesti létesítménye élére a világ vezető szállodaipari csoportja, az Accor – közölte hétfőn a társaság.

Ibis Styles Budapest Center
Fotó: ibisstylescenter.hu

A múlt hónapban történt vezetőváltásokat nem indokolták, de egyszerre hozták nyilvánosságra. A vállalat közlése szerint két ibis és két ibis Styles hotel kapott új igazgatókat szeptembertől.

Klaszter szállodaigazgatóként vezeti a Rákóczi úti ibis Styles Budapest Center és az Akácfa utcában lévő ibis Budapest City hoteleket szeptembertől Járvás-Hal Nikoletta, aki már 13 évet töltött a Mellow Mood Hotelsnél különböző pozíciókban, miközben 2014-ben elnyerte „Az Év Fiatal Szállodása” díját.

A szakember idén, szülési szabadsága után tíz budapesti szálloda és két étterem minőségbiztosítási vezetőjeként tért vissza a csoporthoz – innen érkezik az ibis Styles Budapest Center és ibis Budapest City élére. 

A Hősök terénél működő ibis hotel is új vezetőt kapott. 
Fotó: ibis

Új igazgatóval működik ugyancsak szeptembertől a Soroksári úti ibis Styles Budapest City hotel, amelynek élére Motrinecz Tamást nevezte ki a nemzetközi lánc. A szakember 2005-ben csatlakozott az Accorhoz, ahol mostani kinevezését megelőzően, 2019-től az ibis Styles Budapest Centert vezette szállodaigazgatóként.

A Hősök terénél elhelyezkedő ibis Budapest Heroes Square hotel szállodaigazgatója októbertől Viglási Roland lesz, aki több mint 15 éve csatlakozott az Accorhoz. Karrierje legutóbbi állomásaként az ibis Budapest City szállodát vezette.