Magyar gazdaság

Az ötödik diszkontbenzinkút

Ötödik diszkont üzemanyagtöltő állomását adta át a Magyar Autóklub tegnap. Az 1-es számú főút mentén, a Győr-Moson-Sopron megyei Levél községben létesítették az újabb kutat. A levéli kutat franchise partner működteti, és egy időben 11 járművet tudnak kiszolgálni.
A korábban megnyílt diszkontkutak működési tapasztalatai kedvezőek -- hangoztatta Kovács Zoltán, a Magyar Autóklub főtitkára. A Klubpetrol üzemanyagtöltő állomások hálózatának kiépítésével az az autóklub törekvése, hogy piaci alapon szorítsák lejjebb az üzemanyagárakat.
A diszkontkutak a Mol mindenkori kiskereskedelmi áránál legalább tíz forinttal olcsóbban forgalmazzák a 95-ös oktánszámú benzint és a gázolajat -- emlékeztetett Kovács.
Mint ismert, a Klubpetrol-kutaknál a Magyar Autóklub pártoló tagjai tankolhatnak. A pártoló tagság személygépkocsiknál 1500, teherautóknál 3000 forint egy évre. A tagdíjak részben a hálózat bővítését szolgálják -- mondta Kovács Zoltán.
Az autóklub hatodik diszkontkútját Székesfehérváron nyitják meg, várhatóan néhány héten belül -- jelentette be Kovács Zoltán.

(MTI)-->

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek