Claudio Corallo, olasz származású mezőgazdász Sao Tomé és Principé szigetein kezdte el feleleveníteni a régi idők csokoládé manufaktúráját, miután a kis szigetországban rálelt a még évszázadokkal ezelőtt -portugál rabszolga kereskedők által- betelepített kakaó ősi, vad alakjára. Ennek a növénynek magjai jóval zamatosabbak a tömegtermeléshez használt, nemesített kakaóénál. Így egyáltalán nem igényel semmiféle ízfokozó adalékanyagot -mint például a vanília- a csokoládé készítéséhez.
Corallo mintegy 200 helyi családnak biztosít munkalehetőséget farmján, és velük műveli teljesen természetes körülmények közt ültetvényeit. A leszüretelt termésekből ősi metódusok alapján készíti egyedülálló, a régi korok ízvilágát idéző csokoládéját, amelynek ára 10 angol font kicsiny zacskónként a híres londoni Fortnum and Manson kereskedésben.(BBC News)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.