Jelentős részében semmi közük Kulcsár Attila büntetőügyéhez azoknak a cégeknek, illetve magánszemélyeknek, amelyek vagyonát zárolta a Pesti Központi Kerületi Bíróság május elején - mondta a volt bróker, hozzátéve: nagyrészt nem is ismeri a listán szereplő cégeket vagy magánszemélyeket..

A K and H Bank volt ügyvezető igazgatója, a K and H Equities egykori üzletág-vezetője - aki telefonon adott interjút az MTI-nek - azt is hangsúlyozta, hogy az érintett cégeknek és magánszemélyeknek, illetve az átutalások jelentős részének semmi köze nincs az ő büntetőügyéhez, illetve a sikkasztáshoz.

"Tévedés, hogy itt Kulcsár-cégekről lenne szó, a listán szereplő cégeknek a felét nem is ismerem, nem tartoznak az érdekeltségi körömbe. A három off-shore cégből egyedül a Britton tartozott az érdekeltségi körömbe" - mondta a volt bróker.

Kodela László, a Miniszterelnöki Hivatal volt helyettes államtitkára hétfői meggyanúsításával kapcsolatban kijelentette: "biztos, hogy a közeljövőben engem is kihallgatnak". Megjegyezte: nem ismeri a Kodela László elleni gyanúsítás pontos szövegét, csak a sajtóban megjelenteket, de hangsúlyozta: tudomása szerint "nem követett el adócsalást Kodela úr". (hirado.hu - mti)