A T-Com új átalánydíjas csomagokat vezet be június 9-től, melyekkel havi 100 órán át - hétköznapokon délután 16 és délelőtt 10 óra között, hétvégénként pedig egész nap - ingyen lehet telefonálni, írja a hwsw. A két Favorit díjcsomag csak az ingyenes hívásirányokban és árában különbözik egymástól.

A Favorit díjcsomaggal hálózaton belül, helyi és helyközi I-es hívásirányokba lehet ingyenesen telefonálni, a Favorit Plusszal pedig ugyanebben az időszakban valamennyi T-Com-szám hívható díjmentesen. Az új csomagok előfizetői akciós áron vagy akár 0 forint kezdőrészlet mellett, kamatmentes részletfizetéssel vásárolhatják meg a T-Com újgenerációs Sinus telefonkészülékeit is.

A T-Com (korábban a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletága) új díjcsomagjai a hétköznap 10.00 és 16.00 óra közötti időszakban, valamint az egyéb hívásirányokban is kedvezőbb percdíjakat kínálnak. A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl a díjcsomagok tartalmaznak 3 óra ingyenes internetelérést is a T-Com Nyílt internet szolgáltatása révén.

A Favorit díjcsomag 4290 Ft-os, a Favorit Plusz csomag pedig 4990 Ft-os havidíjért fizethető elő, mely összeg már tartalmazza a telefonvonal havi előfizetési díját is. A díjcsomagok által biztosított ingyenesség a beszélgetések 60. percéig, illetve havi 100 óra erejéig érvényes. A kedvezményes időszakon és a kedvezményes hívásirányokon kívüli beszélgetések díját a T-Com percalapon számlázza ki. (hwsw)