Magyar gazdaság

Virginia állam támogatja az amerikai-magyar üzleti kapcsolatokat

Virginia állam, az ITA és az AHEC közösen támogatja az amerikai-magyar üzleti kapcsolatokat - közölte Matthias Duys, Virginia állam képviselője Budapesten.

Matthias Duys, Virginia állam brüsszeli képviselője budapesti látogatása során közölte: Virginia állam, az Amerikai Nemzetközi Kereskedelmi Hivatal és az Amerikai-Magyar Cégvezetői kör közösen támogatja a nemzetközi üzleti kapcsolatokat. Matthias Duys szerint, az általa képviselt állam célja, hogy élénkítse az tevékenységeket Magyarország és Virginia között.

Virginia és vonzáskörzetének vásárlóereje igen magas, valamint az Amerikai Egyesült Államok Kereskedelmi Kamarájának kimutatása szerint, USA egyik legjobban fizető államának számít. Az államban különböző termékekkel, szolgáltatásokkal megjelenni kívánó vállalatok számára, térítésmentesen keresnek terjesztőket, felvásárlókat az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Irodájához hasonlóan.

Az amerikai-magyar üzleti kapcsolatok kialakítása mindkét félnek kedvező lehetőség. Ennek ad teret az Amerikai-Magyar Cégvezetői Kör (AHEC) is, hiszen ilyen és ehhez hasonló események szervezésével, illetve kiterjedt kapcsolati hálójuk felhasználásával kötik össze a vállalatok döntéshozóit, valamint a különböző önállóan működő szervezeteket is.

Virginia magyar partnerkapcsolat Amerika matthias Duys
Kapcsolódó cikkek