Magyar gazdaság

A cég egykori gyakornokából lett a PwC Magyarország új vezetője

A PwC Magyarország vezérigazgatói posztját július 1-jétől Lőcsei Tamás tölti be, aki korábban gyakornokként csatlakozott a céghez. A volt vezérigazgató pedig a közép- és kelet-európai régiónak lesz a felelőse.

A PwC Magyarország vezérigazgatói posztját július 1-jétől Lőcsei Tamásveszi át. Lőcsei Tamás 1997-ben gyakornokként kezdett a PwC-nél, majd a cég történetében az egyik legfiatalabb cégtársa lett 2005-ben, amikor rá bízták a közvetett adók osztályának vezetését – olvasható a PwC sajtóközleményében.

A PwC nem követni, nem elszenvedni akarja az elkerülhetetlen változásokat, hanem mutatni az irányokat. Innováció-vezérelt, jövőorientált vállalat vezetésére vállalkozom

– nyilatkozta Lőcsei Tamás.

Lőcsei új kinevezése mellett az Adó- és jogi szolgáltatások vezetői pozícióját is megtartja. A Könyvvizsgálati üzletágat továbbra is Balázs Árpád irányítja. Az Üzleti tanácsadási üzletág vezető cégtársa, Osztovits Ádám bekerült a régiós döntéshozók közé, a jövőben ő felel a 29 országból álló közép- és kelet-európai régió Strategy & Transformation területért a magyarországi pozíciója mellett. A régió első számú vezetője lesz Nick Kós, aki hat év után adja át a PwC Magyarország vezérigazgatói posztját.

vezérigazgató könyvvizsgáló PwC Big Four
Kapcsolódó cikkek