Félmillió forint fölé emeli béreit az Aldi a balatoni üzleteiben.

A vállalat a balatoni egységekben dolgozók számára szállást is biztosít – írja a HR Portál.

Az Aldi június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja tíz Balaton környéki, továbbá a Gárdonyban található üzletét. 

2020.02.25.Budapest Zöldséges pult az AldibanFotó: Éberling András  (EA)Magyar Nemzet
Fotó: Éberling András / Magyar Nemzet

Kiemelt balatoni áruházaiban – a nagyobb forgalomra készülve – az Aldi az idén is bővíti dolgozóinak létszámát, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keres, illetve alkalmaz bolti eladókat. Összesen mintegy 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben. A jelentkezők az érintett időszakban megnövelt bérre számíthatnak: 

heti 30 óra esetén bruttó 376 725, 35 óra esetén 439 513, míg 40 órás munkaviszony esetén 502 300 forint a járandóság.

A vállalat az ezekben az üzletekben dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét. Ezek a kiemelt fizetések az Aldi Magyarország által kínált legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, melyek az egész nyári szezonban elérhetők lesznek a fent említett üzletekben. Az Aldi felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi.