Lehet jelentkezni a Dobbantó Program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amelynek legfőbb célja felvértezni a vállalkozónőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el és fejleszthetik a vállalkozásukat. A több mint 10 éves múltra visszatekintő program szakmai együttműködő partnere és a képzés megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.

Az MKB Bank üzleti és társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt jelentőséget tulajdonít az esélyegyenlőségnek, beleértve a nők karrierlehetőségeinek megteremtését. A program legfőbb célja, hogy a magyar tulajdonú női vállalkozások vezetőinek gazdasági szerepvállalását a társadalomban betöltött szerepükhöz hasonló mértékűre emelje azáltal, hogy üzleti téren a sajátosságaiknak megfelelő támogatásban részesíti őket. Ezt az elvet követve a program minden egyes elemét úgy finomhangolták, hogy egyfelől fejlessze a vállalkozói kompetenciákat és átfogó ismereteket nyújtson a vállalkozások működtetéséhez szükséges témakörökben, másfelől lehetőséget biztosítson a szakmai kapcsolati háló bővítésére.

Minden vállalkozó szándékú hölgyet várnak, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását. Az őszi Dobbantó tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni, október 9-ig. A képzés piaci ára 400 ezer forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40 ezer forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.