BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Élő közvetítés
folyamatosan frissül

Kormányinfó: jön a rezsicsökkentés a vállalkozásoknak és önkormányzatoknak

GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2023. április 6.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (b) a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 6-án.
MTI/Balogh Zoltán
Budapest, 2023. április 6.Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (b) a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 6-án.MTI/Balogh Zoltán
Összefoglaló:

Csütörtök délelőtt ismét kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, akik beszámoltak a szerdai kormányülésen meghozott döntésekről.

SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2023. április 6.Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 6-án.MTI/Balogh Zoltán
Budapest, 2023. április 6.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 6-án.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A legfontosabb döntés a lakossági rezsicsökkentés esetén született, amellyel kapcsolatban megerősítette a kormány, hogy fenntartják azt, a vállalkozásoknak és az önkormányzatoknak pedig tovább segítenek, ők árcsökkenésre számíthatnak. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.