Az Alza.hu e-kereskedelmi üzletlánc ismét nyit az offline piac felé. 2023. augusztus 11-én, pénteken megnyitja legújabb üzletét Budapesten. Ez lesz az Alza második üzlete a fővárosban.

alza
Fotó: Kallus György / Világgazdaság

Az Alza fizikai boltjaiban a webáruház legkeresettebb árucikkeit lehet elérni hagyományos formában. Több mint 2000 termék kerül a polcokra.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az új üzleteknek köszönhetően vásárlóink könnyen hozzáférhetnek a termékkínálatunkhoz. A kiszállítás gyorsasága az egyik első számú prioritásunk, a megrendelések mintegy 65 százalékát azonnal, a fennmaradó 35 százalékot pedig másnapra előkészítjük a vásárlók számára

– mondta az Alza.hu country menedzsere, Forrás Ákos. Az idei év első felében a cég vásárlóinak több mint 35 százaléka választotta szállítási módként az üzletben történő átvételt. Ezt az átvételi módot támogatja az AlzaBoxok használata is.

Miért szűnik meg a legtöbb magyar webshop egy éven belül?

Egy jól működő webshop kecsegtető jövedelemmel sok vállalkozó álma. Olyan sikersztorikat lehet olvasni, hogy minimális tőkével egy webshop rövid időn belül milliárdos árbevételű céggé, sőt, „nagyhatalommá” válik, arról azonban ritkán esik szó, hogy Magyarországon tízből csupán három webáruház éli meg az egyéves kort. Egy webshop hosszú távú életképességének, sikerének egyik alapfeltétele a következetes marketingtevékenység, a megoldás kulcsa az adatalapú döntéshozatal.

Az Alza PR-menedzsere, Eliska Cerovská az új üzlet megnyitását kísérő kedvezményekre hívja fel a figyelmet. Az üzlet promóciójaként egy hétig, augusztus 11. és 18. között akciózzák le a termékeiket, hogy népszerűsítsék az új üzletet. Fontos, hogy ezek a kedvezmények csak az üzletben történő közvetlen vásárlás esetén érvényesek, az online megrendelésekre nem.

Az Alza új üzlete Budapesten a József krt. 14. szám alatt nyílik.