A szeptember 5-i Pezsgőkonferencia bemutatja a szakma számára a legfrissebb trendeket az egyes területek „nagyágyúinak” tolmácsolásában – állítják a szervezők. Az elméleti alapot kóstolásos tapasztalatok egészítik ki, és idén is megtartják a gasztrokulturális élményt ígérő Pezsgőünnepet.
Az idei konferencia a közép-európai régió lehetőségeire fókuszál Sparkling Central-Europe címmel. A téma átfogó felvezetésére Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója vállalkozott. Közép-Európa átalakuló pezsgőpiacát elemzi, amelyet kiválóan árnyal majd Hollósi Dávid, az MBH Bank agrárüzletága ügyvezető igazgatójának üzleti, gazdasági szempontú értekezése. Lengyelország pezsgős eredményeit és lehetőségeit az elismert Tokaj-szakértő, a Borászok Barátja díjas Wojciech Bonkowski, a régió első Master of Wine szakértője tárgyalja.
Szó lesz arról is, hogy „hogyan csinálják az olaszok”, Romeo Dellera, a Berlucchi értékesítési igazgatójának kóstolója keretében, Balla Géza pedig erdélyi pezsgős eredményeiről tart előadást. Ezeken kívül szlovákiai és szerbiai előadók színesítik a programot, és nem marad el az etyeki eredetvédett pezsgők kóstolója sem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.