Világgazdaság

SOKADIK ÖMLESZTETT PÁR MONDAT

Horváth annamária

 

HA csak mindenki a saját lépését teszi meg, akkor már az nagy előrelépés, de az a gond, hogy mo- az ötletek kicsi része valósul meg. Soka a tehetséges magyar, az egyéni teljesítményben jók vagyunk, a közösségi teljesítmény, az együttműködési hiánytalanság a rossz. Nincs a verseny- és a nonprofitszféra közötti együttműködés, ez a gond.

 

Lukács marianna

 

Nulláról kezdte cége, most 5 mrd bevétele van. MO óriási a baj, nem érzi és nem vállalanak felelősséget az illetékesek. De nem is hisszük el, hogy ki lehet törni ebből a helyzetből. A gazdasági válságon túl, a mentális probléma szintén nagyon fontos.

 

Zilahy Gyula

Egyre többet hallani az emberi természet szerepéről. Evolúciós pszichológia szerint 2000 usd kellene h. jól éljünk, de valahogy az ember mindig többet akar, többet és egyre többet. Személyesen kell rájönni, kinek mennyi kell a boldoguláshoz, tudunk nevelni pld szelektív hulladékgyűjtésre, de az életmódod, a helyes életmódot nem ez fogja meghatározni.

 

CSászi Dóra

A következő generáció már változik, igenis környezetvédelmben például már tudatosabban viselkednek, és igenis el fogják tudni indítani a változásokat.

v