Világgazdaság

ÚJABB ADAG

Morvai Gergely (A GERGELY TUTTI MORVAI NEMJ:

 

HA nem ad példát, más nem fog példát adni, tehét kicsiből elindulva, otthon kell pld mutatni.

 

Szentpéteri Csaba

Félig teli? Félig üres a puhár? Mikor tudjuk magunkról elhinni, meg tudjuk csinálni…. Jogainkkal tisztában vagyunk… na de a kötelezettségeinel?

Hogyan lehet a közteherviselést kiterjeszteni, ne csak az ország 12 százaléka járuljon hozzá a büdzséhez.

Nem az illizórikus elvárások a lényeg, hanem az, hogy mi a valóság. Három fő kategria születhet: nyersanyagországok, (brasil canada, közel-kelet) , populációrszágok( kina indei) és lesze technológhiai ország. Vajon mo melyikehez fog 40 év múlva tartozni?

 

 

 

Andor György

40 éves korosztály a magyar világ 40 évét cipeli magával. A külföldön tanult magyar menedzseeeket persze hogy zavarja a maygar világ. Nem osztja azt a nézetet, hogy csak felháborító a politikai közeg, mindenütt a világban vannak kritikus hangadók. HA a tömeg nem látja másképpen a dolgokat, a kisebb részt csak idegesíti ez. A mai 20 éves korosztály őszintén kimondja, mi a hazugság, a 60-as már cizeláltabb, finomabban fogalmaz. Más értékrendet képvisel, tudomásul kell ezt venni.

 

 

 

 

Kaszab Attila K and H

 

Nehéz átlátni, mi lesz 40 év múlva. A morális válságot nehéz a gazdasági válsággal együtt feldolgozni, még ha a kettő egymástól teljesen független is. Mo morális problémája: a genetikai kódjainkal nem vagyunk tisztában.

 

A legfontosabb nyersanyag az édesvíz, vagy a homok is lehet akár, állomok fognak fejlődni, vagy elsűllyeni, nem tudni mo.- hol lesz majd.

 

v